Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN NEW BEETLE (9C1, 1C1)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN NEW BEETLE (9C1, 1C1)

Geventileerde remschijven

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Last van piepen?

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN NEW BEETLE (9C1, 1C1)

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.7012.11
77,54
209,56
incl. BTW

Remschijven achterzijde Brembo premium
Artikelnr: 08.7165.11
41,43
121,85
incl. BTW