FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven VW VOLKSWAGEN NEW BEETLE Cabriolet (1Y7)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN NEW BEETLE Cabriolet (1Y7)

Geventileerde remschijven

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN NEW BEETLE Cabriolet (1Y7) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.

Last van piepen?

Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZULOTUSBEDFORDDAIMLER. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Producten