Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN PARATI III (5X5)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN PARATI III (5X5)

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN PARATI III (5X5)

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Geventileerde remschijven

U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOLDVPEUGEOTMAZDA. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Last van piepen?

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen.