Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT (362)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT (362)

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT (362)

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit. Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie.

Geventileerde remschijven

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Veiligheid staat voorop bij de productie. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen.

Last van piepen?

Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DSASTON MARTINVAUXHALLLAND ROVERPEUGEOT. Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.9772.11
99,95
237,97
incl. BTW