Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT (3A2, 35I)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT (3A2, 35I)

Last van piepen?

De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig! Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Geventileerde remschijven

Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT (3A2, 35I)

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Producten