Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT (3B2)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT (3B2)

Last van piepen?

Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DSMITSUBISHIRENAULTFIATVOLVO. Als u zelf de remschijven van uw uw auto gaat vervangen is het verstandig om eerst te kijken of wij deze op voorraad hebben.

Geventileerde remschijven

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT (3B2)

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken.