Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT (3B3)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT (3B3)

Last van piepen?

Elektrisch remmen wordt de toekomst. De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg. Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT (3B3)

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Dit geeft over het algemeen een schurend geluid.

Geventileerde remschijven

Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking.