Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT (3C2)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT (3C2)

Last van piepen?

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT (3C2). Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Geventileerde remschijven

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven. Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer.

Remschijven voor uw auto

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word.

Producten