Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT (3G2, CB2)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT (3G2, CB2)

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT (3G2, CB2)

Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWJAGUARHONDA. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.

Geventileerde remschijven

Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. Remonderdelen die samenwerken met de schijven. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer.

Last van piepen?

De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Producten