Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT ALLTRACK (365)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT ALLTRACK (365)

Last van piepen?

Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN PASSAT ALLTRACK (365) komen. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven. Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen.

Geventileerde remschijven

Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. Je kunt bij ons betalen via MisterCash en Creditcard Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Producten