Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT ALLTRACK (3G5, CB5)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT ALLTRACK (3G5, CB5)

Last van piepen?

Controleer op tijd uw auto slijtdelen. Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN PASSAT ALLTRACK (3G5, CB5) past. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Geventileerde remschijven

De casting moet uitwerken na het giet proces . Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken.

Producten