Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT Bestelwagen/Bus (365)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT Bestelwagen/Bus (365)

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT Bestelwagen/Bus (365)

Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit. Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen.

Last van piepen?

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDABUICKPLYMOUTH. Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Geventileerde remschijven

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een auto remschijf mag nooit trillen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid.