FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT CC (357)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT CC (357)

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT CC (357)

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Geventileerde remschijven

Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen.

Last van piepen?

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Producten