FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT Sedan (32)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT Sedan (32)

Geventileerde remschijven

Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen. Elke VW VOLKSWAGEN PASSAT Sedan (32) heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu.

Last van piepen?

Versleten remdelen kun je niet voorkomen. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ASTON MARTINLAMBORGHINICITROEN.

Producten