Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT Sedan (32B)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT Sedan (32B)

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT Sedan (32B)

Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg. Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIMITSUBISHIJAGUARMASERATICHEVROLET. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval.

Geventileerde remschijven

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie.

Last van piepen?

Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.