FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (33)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (33)

Geventileerde remschijven

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (33)

Versleten remdelen kun je niet voorkomen. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden.

Last van piepen?

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen.