Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (365)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (365)

Last van piepen?

U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDILAMBORGHINIPEUGEOTMINI. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (365)

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Geventileerde remschijven

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.9772.11
99,95
237,97
incl. BTW

Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.9772.11
99,95
237,97
incl. BTW

Remschijven achterzijde Brembo premium
Artikelnr: 08.A202.11
69,50
157,96
incl. BTW