Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (3A5, 35I)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (3A5, 35I)

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (3A5, 35I)

Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer.

Last van piepen?

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Elektrisch remmen wordt de toekomst.

Geventileerde remschijven

Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANBEDFORDMITSUBISHICITROEN. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd.

Producten