Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (3B5)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (3B5)

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (3B5)

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. De volgende kwaliteiten bieden wij aan: Originele (ABS) De premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax). Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben.

Last van piepen?

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ASTON MARTINFERRARIGMCLEXUSLADA. Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Geventileerde remschijven

Remonderdelen die samenwerken met de schijven. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.