FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (3B6)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (3B6)

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (3B6)

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Geventileerde remschijven

Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Last van piepen?

Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. Roest is ook een apk afkeur. De productie van remschijven is complex. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.