Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (3G5, CB5)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (3G5, CB5)

Geventileerde remschijven

De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Roest is ook een apk afkeur. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten.

Last van piepen?

Elke VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (3G5, CB5) heeft een eigen VIN-nummer. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Een nieuwe set remschijven kopen gaat bij RemDiscounter.nl heel simpel.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten. De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig! Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.9772.11
99,95
237,97
incl. BTW

Remschijven achterzijde Brembo premium
Artikelnr: 08.C501.11
112,07
280,18
incl. BTW