Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO (6N1)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO (6N1)

Geventileerde remschijven

Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word. Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN POLO (6N1) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

Last van piepen?

Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUARISUZUOLDSMOBILELDV. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 08.6785.10
40,58
112,73
incl. BTW

Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.6799.11
52,61
142,19
incl. BTW

Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.6799.11
52,61
142,19
incl. BTW