Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO (6N2)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-1999 tot 09-2001
37
50
Hatchback
10-1999 tot 09-2001
40
54
Hatchback
10-1999 tot 09-2001
44
60
Hatchback
10-1999 tot 09-2001
47
64
Hatchback

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO (6N2)

Geventileerde remschijven

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDINFINITIGMCVOLVODODGE. De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN POLO (6N2)

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf.

Last van piepen?

Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De meeste moderne auto's hebben schijfremmen op de voorwielen, en sommige hebben schijfremmen op alle vier de wielen. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Textar, TRW, Jurid en Brembo