Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO (6R1, 6C1)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO (6R1, 6C1)

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN POLO (6R1, 6C1)

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNCHRYSLERLDVOLDSMOBILE. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Last van piepen?

Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Je kunt bij ons betalen via PayPal, overboeking, iDeal en Creditcard De minimale dikte mag niet overschreden worden. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Geventileerde remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.