Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO (86C, 80)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO (86C, 80)

Last van piepen?

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABDAFVAUXHALLBMWDAIMLER. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. De minimale dikte mag niet overschreden worden.

Geventileerde remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN POLO (86C, 80) komen. Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Remschijven voor uw auto

Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%.

Producten