Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO (AW1, BZ1)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO (AW1, BZ1)

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN POLO (AW1, BZ1)

Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Geventileerde remschijven

Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen. Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen.

Last van piepen?

Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.