Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO Bestelwagen (86CF)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO Bestelwagen (86CF)

Geventileerde remschijven

Elke VW VOLKSWAGEN POLO Bestelwagen (86CF) heeft een eigen VIN-nummer. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past.

Last van piepen?

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTISUZUSKODA. Te goedkope remonderdelen voldoen vaak niet aan de veiligheidseisen.

Remschijven voor uw auto

Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk.

Producten