FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (6V2)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (6V2)

Geventileerde remschijven

Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVLEXUSOLDSMOBILESSANGYONG.

Last van piepen?

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (6V2), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remschijven voor uw auto

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.4765.14
45,13
107,46
incl. BTW