Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (86C, 80)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (86C, 80)

Last van piepen?

Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd. De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto.

Geventileerde remschijven

Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (86C, 80), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen.