Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO PLAYA

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-1995 tot 11-2009
74
101
Hatchback

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO PLAYA

Geventileerde remschijven

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren.

Last van piepen?

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN POLO PLAYA past. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen.

Remschijven voor uw auto

In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Een auto remschijf mag nooit trillen. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.7011.11
71,03
177,57
incl. BTW

Remschijven achterzijde Brembo premium
Artikelnr: 08.7165.11
41,43
121,85
incl. BTW