FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO Sedan (602, 604, 612, 614)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO Sedan (602, 604, 612, 614)

Geventileerde remschijven

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN POLO Sedan (602, 604, 612, 614) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Last van piepen?

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERHYUNDAIKIADAIHATSUFORD. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken.