Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO Sedan (9N4)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO Sedan (9N4)

Last van piepen?

Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN POLO Sedan (9N4).

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Geventileerde remschijven

Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Producten