Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO Variant (6V5)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
05-1997 tot 09-2001
74
101
Stationwagen

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO Variant (6V5)

Last van piepen?

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTLOTUSASTON MARTIN. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN POLO Variant (6V5). De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Geventileerde remschijven

Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Versleten remdelen kun je niet voorkomen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen.

Producten