Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN QUANTUM

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-1989 tot 07-1990
92
125
Stationwagen
08-1989 tot 07-1990
76
103
Stationwagen

Remschijven VW VOLKSWAGEN QUANTUM

Geventileerde remschijven

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN QUANTUM dealer of de onderdelen passen op uw auto. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Remschijven kopen voor een auto.

Last van piepen?

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. De meeste moderne auto's hebben schijfremmen op de voorwielen, en sommige hebben schijfremmen op alle vier de wielen.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven. De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen.