Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN QUANTUM

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-1990 tot 07-2005
82
111
Stationwagen
08-1990 tot 07-1995
76
103
Stationwagen
01-1992 tot 08-1993
92
125
Stationwagen
09-1998 tot 07-2000
87
118
Stationwagen

Remschijven VW VOLKSWAGEN QUANTUM

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN QUANTUM

Auto schijven moeten binnen toleranties vallen. Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd.

Last van piepen?

Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben. Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Geventileerde remschijven

Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDAOLDSMOBILEFORDDACIADODGE. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op.