Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN SCIROCCO (137, 138)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN SCIROCCO (137, 138)

Last van piepen?

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Het merk ABS is de originele kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN SCIROCCO (137, 138)

Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Een achteras met schijven heeft ook remblokken.

Geventileerde remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Remschijven kopen voor een auto. Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.9772.11
99,95
237,97
incl. BTW

Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.9772.11
99,95
237,97
incl. BTW