Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN SCIROCCO (53)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voor welke uitvoering?

Remschijven VW VOLKSWAGEN SCIROCCO (53)

Last van piepen?

Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN SCIROCCO (53) komen. Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.

Geventileerde remschijven

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Remschijven voor uw auto

In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten.