Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN SCIROCCO (53B)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN SCIROCCO (53B)

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN SCIROCCO (53B)

Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Last van piepen?

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is.

Geventileerde remschijven

De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig! Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren. Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval. Te goedkope remonderdelen voldoen vaak niet aan de veiligheidseisen.