Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN SCIROCCO Van (137)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN SCIROCCO Van (137)

Geventileerde remschijven

De productie van remschijven is complex. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN SCIROCCO Van (137)

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Last van piepen?

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. De juiste materialen moet men gebruiken bij monteren. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.