Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN TIGUAN ALLSPACE (BW2)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06-2017 tot heden
110
150
Terreinwagen gesloten
09-2018 tot heden
110
150
Terreinwagen gesloten
06-2017 tot heden
110
150
Terreinwagen gesloten

Remschijven VW VOLKSWAGEN TIGUAN ALLSPACE (BW2)

Last van piepen?

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTBMWPEUGEOTINFINITI. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN TIGUAN ALLSPACE (BW2).

Geventileerde remschijven

Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.