Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN TOUAREG (CR7)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
05-2018 tot heden
183
249
Terreinwagen gesloten
11-2017 tot heden
210
286
Terreinwagen gesloten
01-2018 tot heden
183
249
Terreinwagen gesloten
05-2018 tot heden
170
231
Terreinwagen gesloten
03-2018 tot heden
250
340
Terreinwagen gesloten
06-2019 tot heden
310
421
Terreinwagen gesloten

Remschijven VW VOLKSWAGEN TOUAREG (CR7)

Geventileerde remschijven

Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN TOUAREG (CR7), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Als u zelf de remschijven van uw uw auto gaat vervangen is het verstandig om eerst te kijken of wij deze op voorraad hebben. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De minimale dikte mag niet overschreden worden.

Last van piepen?

Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen.

Producten