Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN TOURAN (1T1, 1T2)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN TOURAN (1T1, 1T2)

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN TOURAN (1T1, 1T2)

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Geventileerde remschijven

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Veiligheid staat voorop bij de productie. De productie van remschijven is complex. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen.

Last van piepen?

Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen.