Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN TOURAN (1T3)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN TOURAN (1T3)

Last van piepen?

Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPGMCDACIASMART. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN TOURAN (1T3)

Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Versleten remdelen kun je niet voorkomen. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn.

Geventileerde remschijven

Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Zimmermann, Bendix, ATE, Lucas, Bosch, Rofren, Jurid, ABS en Pagid

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.9772.11
99,95
237,97
incl. BTW

Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.9145.11
89,52
248,66
incl. BTW

Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.9145.11
89,52
248,66
incl. BTW