FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven VW VOLKSWAGEN TOURAN (5T1)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN TOURAN (5T1)

Geventileerde remschijven

Een schijf en blok is een combinatie. Elke VW VOLKSWAGEN TOURAN (5T1) heeft een eigen VIN-nummer. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Een auto die trilt duidt vaak op een remprobleem wat opgelost moet worden.

Last van piepen?

Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Elektrisch remmen wordt de toekomst. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.