Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER I Bestelwagen (21, 23)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER I Bestelwagen (21, 23)

Geventileerde remschijven

Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER I Bestelwagen (21, 23)

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg.

Last van piepen?

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. De casting moet uitwerken na het giet proces .

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.B498.11
152,53
381,33
incl. BTW