Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER I Bus (22, 24, 25, 28)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER I Bus (22, 24, 25, 28)

Last van piepen?

Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSLEXUSBMWVOLVO.

Geventileerde remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER I Bus (22, 24, 25, 28) past. Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Je kunt bij ons betalen via overboeking

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.B498.11
152,53
381,33
incl. BTW

Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.B498.11
152,53
381,33
incl. BTW