Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER I Open laadbak/ Chassis (26)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER I Open laadbak/ Chassis (26)

Geventileerde remschijven

De meeste moderne auto's hebben schijfremmen op de voorwielen, en sommige hebben schijfremmen op alle vier de wielen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER I Open laadbak/ Chassis (26) past. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Last van piepen?

Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Textar, Jurid, ABS en Rofren Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.B498.11
152,53
381,33
incl. BTW