Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER III Bus

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER III Bus

Last van piepen?

De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Geventileerde remschijven

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER III Bus

Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Een auto remschijf mag nooit trillen. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 08.2981.10
99,05
241,59
incl. BTW