FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Bestelwagen (70A, 70H, 7DA, 7DH)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Bestelwagen (70A, 70H, 7DA, 7DH)

Geventileerde remschijven

Elektrisch remmen wordt de toekomst. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Bestelwagen (70A, 70H, 7DA, 7DH)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Last van piepen?

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Producten