Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Bus (70B, 70C, 7DB, 7DK, 70J, 70K, 7DC, 7DJ)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Bus (70B, 70C, 7DB, 7DK, 70J, 70K, 7DC, 7DJ)

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Bus (70B, 70C, 7DB, 7DK, 70J, 70K, 7DC, 7DJ)

Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen.

Last van piepen?

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDDACIAINFINITIMERCEDES-BENZPORSCHE. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten.

Geventileerde remschijven

Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten. De meeste moderne auto's hebben schijfremmen op de voorwielen, en sommige hebben schijfremmen op alle vier de wielen.

Producten